4 snelle tips om de waarde van je huis te verhogen

Door het renoveren of verbouwen van je woning maak je niet alleen een fijner huis voor jezelf maar kun je ook een fikse meerwaarde creëren. Houd er wel altijd rekening mee dat, wanneer je je huis op termijn zou willen verkopen, dat je woning een geschikte uitstraling krijgt voor verschillende doelgroepen. Styling van uw woning scheelt u tijd en geld, het levert u meer op dan het kost!

De 4 tips!

Het verven en opknappen van de gevels

Uit onderzoek blijkt dat een eerste indruk een direct effect heeft op hoe wij iets of iemand verder zullen beoordelen.
In minder dan twee seconden vormen we al een beeld waarop we besluiten of iets of iemand de moeite waard is. Het opknappen van de gevels aan de voor- en achterzijde zijn een goede eerste stap om de waarde van je huis te verhogen. 

Het herinrichten van je woonkamer

De woonkamer is hét pronkstuk van het huis. Dit is de plek waar het dagelijkse gezinsleven zich afspeelt en waar vaak de meeste vrije tijd wordt doorgebracht. Zorg er in ieder geval voor dat hij een lichte, frisse uitstraling heeft. Ook vaste elementen dragen verder bij aan de waarde van het huis. Denk bijvoorbeeld aan een mooie trap of een sfeervolle open haard. Wat betreft je eigen meubels kun je natuurlijk alle kanten op gaan, maar het investeren in tijdloze items is altijd een goed idee!

‘‘Styling van uw woning scheelt u tijd en geld, het levert u meer op dan het kost!’’
Wil je weten wat I B Projects kan betekening voor jou op het gebied van styling?
KLIK HIER

Het uitbreiden van de leefruimte

Het is logisch dat een grotere leefruimte de waarde van het huis verhoogt. Je kunt je woonoppervlak op twee manieren uitbreiden; een dakkapel op de zolderverdieping of een uitbouw of serre op de begane grond.

Het (her)ontwerpen van je tuin

Een mooie tuin kan er voor zorgen dat pontentiele kopers verliefd worden op je woning. 
Zorg dat de basis in orde is. Hierbij moet gedacht worden aan privacy en een goede combinatie van beplanting en bestrating.

HULP NODIG MET UW WOONPROJECT? DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK 

  • * velden zijn verplicht.

 

Snel en makkelijk: ruimte in zones indelen zonder een verbouwing!

Dit is een manier om een grote ruimte in de delen in verschillende privézones. Een grote kamer die voor verschillende do...

Lees meer

4 snelle tips om de waarde van je huis te verhogen

Door het renoveren of verbouwen van je woning maak je niet alleen een fijner huis voor jezelf maar kun je ook een fikse meerwaarde creƫren...

Lees meer
Meer nieuws